• Individuel rådgivning /supervision

Individuel rådgivning /supervision for den enkelte aflastningsfamilie eller plejefamilier - efter tidsbestilling.

  • Rådgivning / supervision for aflastningsfamilier

Rådgivning / Supervision i gruppe, for aflastningsfamilier.
4-6 plejefamilier mødes en gang månedligt.

Her gives rådgivning / supervision til de problemstillinger de enkelte aflastningsfamilier måtte sidde med. Erfaring udveksles og deles også familierne imellem.

Ring venligst og hør nærmere om, hvornår næste hold starter.

  • Udviklingsgruppe for plejefamilier

Udviklingsgruppe for plejefamilier.

Denne gruppe er målrettet plejefamilier, som har familieplejeopgaven, som deres hovedbeskæftigelse, og som helliger sig dette felt fuldt og helt. Min erfaring er, at man som plejefamilie, kan ”gå lidt død”, hvis ikke man får tilført faglig viden. Man kan også trænge til ny inspiration.

Tanken er med denne gruppe, at vi tager fat i emner, som er relevante for de opgaver i sidder med. Ideen er desuden, at vi sammen finder ud, hvad vi skal læse af nye artikler, bøger, se af film eller andet og derefter drøfter vi det sammen, så vi kan blive inspireret og måske finde nye veje at gå i arbejdet med de sårbare og udsatte børn.

Ring venligst og hør nærmere om, hvornår næste hold starter.

  • Rådgivning / terapi

Jeg har i en årrække arbejdet med familierådgivning og supervision, og har sideløbende taget en psykoterapeutuddannelse indenfor integrativ psykoterapi.

Jeg tilbyder rådgivning og terapi til enkelte, par og familier.

Mit udgangspunkt er. at jeg tror på, at vi som mennesker udvikler os bedst i relationen til andre mennesker, hvorfor kæreste, ægtefælle, børn og andre oftest er væsentlige at få inddraget i samtalerne.

Samtaler bestilles via telefon eller e-mail